19
феб
2011

Викторија Шарбановић

Comments : 0

 

Зовем се Викторија Шарбановић,имам 20 година и долазим из малог града са запада Србије – Лознице. Студент сам друге године Филолошког факултета у Београду, на катедри за украјински језик,књижевност и културу. Украјински језик сам уписала игром случаја, и веома ми се свидео. Сам језик, култура, људи, земља ….Украјина и Србија као земље са својим знаменитостима имају доста тога сличног, чак у неку руку истог (културу,традицију,обичаје) …. али опет су различите земље које треба свако из своје перспективе сагледати и истражити….. 
Познато је да су људи који студирају, односно изучавају, језике прави авантуристи , веома радознале и креативне особе, самим тим и ја себе сматрам једном таквом. 
Велики сам оптимиста у животу и увек примењујем свој мото „Само напред, мора бити боље“ чак и када није све тако светло. Волим да проводим квалитетно време са својим пријатељима и колегама. Обожавам да путујем испробам нове ствари, упознам различите занимљиве људе, њихов језик, културу, историју и начин живота. Имала сам прилике да пропутујем,али још увек нисам посетила Украјину. Надам се да ћу ускоро имати прилике и за то, и да будем искрена једва чекам, обзиром да сам апсолутно сигурна да ће то бити једно велико и незаборавно искуство за мене.

Као свој хоби бих могла да наведем музику, и глуму којом се бавим још од малена, као и читање различитих и занимљивих књига.

 

 

О аутору

Остави коментар

*